Coach

Coach

Vi coachar dig till en hälsosam livsstil med ett skräddarsytt program

För dig som känner att du vill ha hjälp och råd på vägen när det gäller att skapa en mer hälsosam livsstil som leder till en mer balanserad och ”fit” kropp, så är du välkommen att vända dig till oss för en personlig konsultation. Tillsammans med dig sätter vi ihop ett program som passar just dig och dina behov. Du kanske bara vill se över din kost och inte diskutera ett eventuellt träningsschema? Eller du kanske vill prova det här med att syresätta kroppen och vill ha råd angående metoder. Vi ger dig rekommendationer som utgår ifrån dina förutsättningar och din vardag. 

Om vår 3-månaders Hälsoplan

 Tillhör du dem som försöker gå ned i vikt (eller upp i vikt) utan framgång, eller med tillfälliga resultat? Känner du att din kropp behöver en rejäl livsstilsförändring? Behöver du mer energi i vardagen? Har du provat många olika metoder utan att få de resultat du önskar?

Vi har jobbat med områden som hälsa, träning, fasta med mera i över 17 år.

Vi driver idag vår egen verksamhet inom hälsa och anledningen till att vi kom in på detta spår är att jag själv har haft problem med kroppen under många år och allt började redan i 20-årsåldern för min del.

Jag gjorde en egen grundlig och lång ”hälsoresa” där jag gick till botten med mina problem, gjorde mycket egen research och lärde mig enormt mycket om hälsa samt om varifrån hundratals olika symptom och problem väldigt ofta har sitt ursprung.

Med vår egen 3-månaders hälsoplan ger vi dig verktyg att bygga upp din kropp, inifrån och ut. Detta brukar även resultera i att du blir på bättre humör i största allmänhet.

 Vår hälsoplan innehåller följande delar:

  • Planering av din kost (vad du bör undvika och vad du kan äta istället). Du får även med dig en mängd recept för att du skall slippa ägna alltför mycket tanke åt vad du skall äta under dessa tre månader.
  • Tarmrening.
  • Tillföra extra näring under hela perioden.
  • Träning – vi ger dig förslag på träning som du kan använda dig av under perioden. Du får även tillgång till inspelade träningsvideos som innehåller träning du kan göra själv hemma och du slipper investera i ett gymkort.
  • Mindset och avslappning – vi ger dig tips på vad du kan göra för att bli mer positivt inställd och mer avslappnad i din vardag. Detta är viktigare än man tror eftersom negativa tankar och känslor påverkar kroppen rent fysiskt och skapar en surare miljö i kropp och tarmar.
  • Syresättning av kroppen – du får tips på hur du med en enkel metod kan tillföra kroppens celler extra syre på bara några få minuter.

Räcker det med 3 månader?

Nej, det finns ingen garanti för att det räcker med 3 månader, men fortsätter man så länge som 3 månader så märker väldigt många skillnader och mår mycket bättre när de ändrar kosten, får tarmrening, rör på sig mer och tillför extra näring. Det kan dock ta längre tid än 3 månader att uppleva en större skillnad och vissa behöver längre tid än 3 månader för att uppleva en skillnad. Det vanligaste är dock att man inom 3 månader uppelever många positiva förändringar.

Jag har själv gjort motsvarande resa och för mig tog det 6 månader innan jag märkte en större förändring, men jag började ändå märka skillnader redan efter 1 månad.

Vissa kan behöva hålla en strikt diet med extra näring, tarmrening och träning i 1-2 år beroende på hur din kropp mår inuti och vad du har för ”historik” när det gäller din tidigare livsstil.

Varför är då Hälsoplanen på 3 månader?

Därför att på 3 månader så hinner de flesta uppleva skillnader och hinner med att skapa nya hälsosamma vanor som man sedan lättare kan fortsätta med även efter programmet.

Vilka är vi?

Vi heter Sara och Carl-Johan och vi har under 17 års tid ägnat oss åt att göra egna efterforskningar inom området hälsa, provat på mängder med olika metoder och håller själva hälsoföreläsningar, utbildningar och hälsoevents och vi arbetar även aktivt med personliga konsultationer.

För dig som väljer att prova på något/några av de fitnessprogram som vi jobbar med så erbjuder vi dig gratis coachning under programmets gång. Du kan läsa mer om våra fitnessprogram HÄR

Vad kan vi hjälpa dig med?

  • Att sätta ihop en diet som passar dina behov och som skapar en mer hälsosam tarmflora.
  • Att rekommendera olika metoder för tarmrening och syresättning av kroppen
  • Att rekommendera produkter som tillför din kropp den extra näring den behöver
  • Att rekommendera metoder för att minska stressen i din vardag – här fokuserar vi på att jobba med t.ex. negativa tankar och känslor, meditationstekniker, med mera.

Att komma i form och må bättre – när vi utgår från både kropp, tankar och känslor

Vi jobbar även med metoder som hjälper dig att skapa nya, positiva tankar och känslor som sedan automatiskt leder till ett positivt agerande som i sin tur hjälper dig att bygga upp dig själv och din kropp.

Du når oss (Sara och Carl-Johan) genom att skicka ett email till: info.helakroppen@gmail.com