Forever C9

Forever C9

Vad är Forever C9? – en bra start till en ny och hälsosam livsstil!

En ny och hälsosam livsstil kan man självklart skapa med hjälp av en hälsocoach, en personlig tränare eller någon annan som talar om för dig precis hur du borde göra. Och självklart kan du också söka reda på mängder med information på internet och själv avgöra vilken diet du skall koppla ihop med vilken typ av träning och vilka kosttillskott du eventuellt skall ta. Men om du, liksom jag och många andra lever i en vardag som är helt full av jobb, familj och aktiviteter så tenderar vi att skjuta upp eller strunta i sådant som tar upp för mycket av vår tid. Och kanske tycker du att det blir en för stor investering att anlita en coach, kostrådgivare eller en personlig tränare. Det är precis här som hälsa & fitnessprogrammet Forever Living C9 kommer in. Hela tanken med det programmet utgår ifrån enkelhet, därför att det är det som så ofta får en person att ta ett avgörande beslut och bestämma sig för att ”nu gör jag det här”. För vad är all coachning och information om hälsa och dieter värd om ingen orkar ta sig tiden att omsätta det till verklig handling i sitt liv?

För dig som har hittat hit och redan vet att du vill köra Forever C9 och/eller Forever F15 så är du välkommen att beställa dessa i vår egen webbshop HÄR 

Jag och min man har själva provat och kört C9 och F15 från Forever Living många gånger och vi rekommenderar dessa program idag därför att de ligger i linje med det vi själva har lärt oss och det som vi upplever har fungerat för oss inom hälsa, kosttillskott och träning genom årens lopp. Jag har själv tidigare anlitat Personliga Tränare, gått på mängder av hälsoföreläsningar, gjort en hel del egna efterforskningar och även läst många böcker inom hälsa samt provat på olika metoder för att bli mer vältränad, gå ned i vikt, etc., så därför har jag haft möjlighet att jämföra och dra egna slutsatser här.

Forever Living C9 – vad ingår i programmet?

Forever C9 är ett uppstartsprogram på 9 dagar och är del 1 i Forever FIT – ett totalt hälsa/fitnessprogram i två delar som även består av Forever F15 (del 2). C9 gör steget till en ny livsstil enkelt på följande sätt:

 • Du behöver ingen personlig tränare eller coach för att kunna följa programmet
 • Du behöver inget gymkort för att kunna utföra träningsmomenten i programmet
 • Programmet tar hänsyn till hela kroppen – både träning, mat och kosttillskott
 • Du behöver inte ”tänka ut allt själv” (enkelt,sparar tid och energi)
 • Programmet skapar nya vanemönster som är hälsosamma
 • Programmet bryter negativa beteendemönster ur hälsoperspektiv
 • Du lär dig mer om hälsa genom programmet
 • Du bryter ett invant sötsug och/eller saltsug.
 • Du kan gå ned i vikt OCH komma i form samtidigt!

Fitnessprogrammen Forever F15 och Forever C9 fungerar bägge på så sätt att den ”personliga tränaren” motsvarar enkla och tydliga instruktioner och förklaringar i en handbok som följer med programmet. I handboken kan du läsa om hur du skall lägga upp varje dag i form av måtlider (med recept), kosttillskott och vilken träning som är bra för dig att göra varje dag. Du kan även läsa om hur olika typer av kost och kosttillskott påverkar vår hälsa och våra förutsättningar att nå dit du vill om du har egna mål med din träning eller med din vikt. Den förklarar sådana ”banala” saker såsom varför vi behöver protein för att få resultat i vår träning, med mera. Handboken talar inte bara om för dig VAD du skall göra, utan också VARFÖR det är bra att göra så.

Vad får man för resultat med Forever Living C9?

Vanliga resultat man får av/efter programmet är:

 • Viktnedgång
 • Mer energi
 • Mindre trött
 • Vackrare hy
 • Mindre sötsug
 • Mindre allmänna hungerskänslor
 • Mindre saltsug

Vilka produkter ingår i Forever C9?

Paketet du får hem innehåller en 48-sidig handbok med all information du behöver för att genomföra programmet. I din C9-box får du även flera olika, noggrannt utvalda kosttillskott som ingår i programmet. I handboken kan du föra dagbok och anteckna dina mått och resultat på vägen. Handboken ger dig också tips och råd kring hur du skall hålla din motivation uppe när du kör programmet.

Vilka kosttillskott ingår i C9-programmet?

Följande kosttillskott ingår i programmet och dessa tar du dagligen:

 • 2 förpackningar Forever Aloe Vera gel. Detta är en Aloe Vera dryck som består av 99,7% Aloe Vera och 0,03% C-vitamin. Den förser din kropp med rikligt med näring under programmet.
 • 1 förpackning Forever Ultra choklad eller Forever Ultra vanilj – måltidsersättning. Denna måltidsersättning ger en bra mättnadskänsla och innehåller extra mycket protein, varför den även är ett bra tillskott efter träning.
 • 1 Burk Forever Therm. Detta är tabletter som hjälper till att stimulera kroppens förbränning
 • 1 förpackning Forever Fiber. Detta är extra fibrer i pulverform som du tar varje dag tillsammans med vatten.

Du kan också lägga till kosttillskottet ARGI+ till C9-programmet för extra energi och näring vid träning

Forever ARGI+ är ett bra kosttilskott att ta när man tränar aktivt. Det innehåller aminosyran L-arginin i kombination med flera olika viktiga vitaminer såsom C,D, K, B6, B12 och folsyra. Kroppen behöver extra näring när man tränar för att kunna göra sig av med de lager fett som den har lagt på sig. Ger man den för lite näring så sparar den istället på fettet för att ha en energireserv att ta av när du får för lite näring. Så att ge sin kropp mycket näring är därför viktigt när man vill komma i form.

Du som vill beställa Forever C9, Forever F15 , ARGI+, Forevers Aloe Vera juice, eller andra Aloe Vera produkter kan göra din beställning i vår webbshop HÄR.

Vi expanderar och vill bli fler! 

Är du intresserad av hälsa? Längtar du efter en förändring, mer frihet i livet, mer semester och gärna skulle vilja kunna styra din tid? Då kan du vara den vi söker. Läs mer under fliken Jobba med oss.