Forever F15

Forever F15

Forever F15 – hjälper dig att etablera en ny, hälsosam livsstil!

Vill du påbörja en ny och hälsosammare livsstil men vet inte hur du skall göra? Har du provat en mängd dieter och träningsprogram och ständigt känner att du ”kammar noll”? Eller att det du provar bara blir en ”quick fix” där du raskt återgår till det liv och den kropp du hade innan? Jag tillhör själv dem som har provat på en mängd dieter, hälsoprogram, anlitat personliga tränare och provat olika träningsprogram, och jag har under åren lärt mig vad som verkligen ger resultat. Och det är inte bara ”det ena eller det andra”. Resultaten kommer när man tar hänsyn till hela kroppen, där både kost, träning och hälsa hänger ihop. Något jag också har lärt mig är att man måste våga äta men att det är viktigt att maten är sådan att  kroppen effektivt kan tillgodogöra sig den.

Forever Livings F15 program stämmer i hög grad överens med de egna lärdomar och erfarenheter jag har fått kring hälsa, kost och träning under många år. Så vad är då Forever F15? Jo, F15 är del 2 i ett totalt fitnessprogram som man kallar för Forever FIT. Del 1 består av ett program på 9 dagar som kallas för C9 eller ”Change 9”, som detta står för, och mer om det kan du läsa under fliken som heter Forever C9. Att börja med C9-programmet ger dig bättre förutsättningar att få bra resultat när du sedan kör Forever F15.

För dig som har hittat hit och redan vet att du vill köra Forever F15 och/eller Forever C9 så är du välkommen att beställa dessa i vår egen webbshop HÄR 

Vad är skillnaden mellan Forever C9 och Forever F15?

Så hur skiljer sig då de bägge fitnessprogrammen åt? Jo, under C9-programmet äter man bara små mängder mat (högst 1000 kcal/dag) under programmet. Man får dock rikligt med näring i form av extra kosttillskott, en näringsrik måltidsersättning och man fokuserar på en lugnare form av träning. Det ger kroppen en chans att återhämta sig och komma i balans igen om man t.ex. under en lång tid har gett kroppen skräpmat och socker.

Under Forever F15 programmet som sedan tar vid efter Forever C9 så äter man oftare och mer och man tränar också mer intensivt. På det här sättet stimulerar man kroppens egen förbränning.

Hur fungerar Forever F15?

”Man skulle kunna sammanfatta Forever Living F15 som ett program som fokuserar på att få igång kroppens förbränning och samtidigt bygga upp en mer fit kropp (mer muskelmassa och mindre fett).”

Under programmet så äter man lagom stora måltider men man äter ganska ofta. Detta gör att kroppen kommer igång med förbränningen och en annan anledning till att man äter mer under programmet är ju också att man tränar mer intensivt. Det finns ju flera olika metoder för att få igång kroppens förbränning, men en av dessa är just att äta lite men ofta.  Dock  är det min personliga erfarenhet att det även är bra att inte äta för sent på kvällen då man på detta sätt ger kroppen längre tid på dygnet att smälta maten och återhämta sig. Själv känner jag mig mycket bättre, sover bättre och har mer energi när jag lägger upp mina måltider på detta sätt. Även om träningen är tuffare under F15-programmet så känns ju inte programmet lika jobbigt som Forever C9-programmet eftersom man får äta mer. Men under Forever F15 så är det ju också bra om man kan hålla ut i 30 dagar minst, så att man verkligen hinner få resultat. Bästa rekommendationen är att köra i 60 dagar totalt där man t.ex kanske börjar med Nybörjarnivån av programmet i 30 dagar och sedan fortsätter med Mellan-nivån av F15 i 30 dagar. Du kan läsa mer om vad de olika nivåerna innebär nedan.

Så sammanfattningsvis är en viktig del av Forever Livings F15 program att se till att tillföra kroppen rikligt med näring.

En annan viktig del av programmet är att hjälpa kroppen att bygga mer muskelmassa. Det är nämligen så att ju mer muskelmassa din kropp består av, desto mer förbränner du varje dygn. Kroppen behöver helt enkelt mer energi när du har en större mängd muskelmassa och då leder det till att din förbränning ökar.

En tredje viktig del av Forever F15 är att ge dig nya, hälsosamma vanor. Både när det gäller kost och träning.

Forever F15 gör steget till en ny livsstil enkelt på följande sätt:

 • Du behöver ingen personlig tränare eller coach för att kunna följa programmet
 • Du behöver inget gymkort för att kunna utföra träningsmomenten i programmet
 • Programmet tar hänsyn till hela kroppen – både träning, mat och kosttillskott
 • Du behöver inte ”tänka ut allt själv” (enkelt,sparar tid och energi)
 • Programmet skapar nya vanemönster som är hälsosamma
 • Programmet bryter negativa beteendemönster ur hälsoperspektiv
 • Du lär dig mer om hälsa genom programmet
 • Du bryter ett invant sötsug och/eller saltsug.
 • Du kan gå ned i vikt OCH komma i form samtidigt!

Fitnessprogrammen Forever F15 och Forever C9 fungerar bägge på så sätt att allt du behöver veta tillsammans med tydliga och enkla steg-för-steg instruktioner finns i en handbok som följer med programmet. Det motsvarar här den ”personliga tränaren”.  Handboken talar inte bara om för dig VAD du skall göra, utan också VARFÖR det är bra att göra så. I handboken kan du läsa om hur du skall lägga upp varje dag i form av måltider (med recept), kosttillskott och vilken träning som är bra för dig att göra varje dag. Du kan även läsa om hur olika typer av kost och kosttillskott påverkar vår hälsa och våra förutsättningar att nå dit du vill om du har egna mål med din träning eller med din vikt. Den förklarar sådana ”banala” saker såsom varför vi behöver protein för att få resultat i vår träning, med mera.

Programnivåer för Forever Living F15

Kan jag genomföra Forever F15 om jag aldrig har tränat tidigare? Är det någon idé att köra programmet om jag redan ÄR vältränad och tränar flera gånger i veckan?

Svaret är ”ja” på bägge dessa frågor. Det är nämligen så att Forever F15 finns i tre olika nivåer där varje nivå är anpassad till den aktivitets,-/träningsnivå som du själv utgår ifrån när du börjar.

Du kan välja mellan följande: Beginner 1 & 2, Intermediate 1 & 2 och Advanced 1 & 2 beroende på hur din aktiva livsstil ser ut. Varje program är alltså uppdelat i två nivåer, och varje nivå är på 15 dagar vardera. Du kan enkelt välja att endast utföra nivå 1 eller båda nivåerna för varje program.

När du köper ett F15-paket får du en fullspäckad 48-sidig broschyr med all information som behövs för båda nivåerna samt produkter för 15 dagar för nivå 1.

Forever F15 BEGINNER 1 & 2

Välj F15 Beginner om följande stämmer in på dig:

 • Du har inte börjat eller har nyss börjat med din träning
 • Du vill få guidning i hur du ska tänka om kost och träning för att skapa permanenta livsstilsförändringar
 • Du vill tydligt kunna mäta och följa upp dina resultat

Forever F15 INTERMEDIATE 1 & 2

Välj F15 Intermediate om följande stämmer in på dig:

 • Du är regelbundet aktiv men vill ta din träning till nästa nivå
 • Du vill få hjälp med att strukturera upp din kost, träning samt dina kroppsmått och vikt för att nå dina mål
 • Du vill få en komplett guidning i hur din aktiva livsstil kan få positivt permanenta resultat

Forever F15 ADVANCED 1 & 2

Välj F15 Advanced om följande stämmer in på dig:

 • Du är högpresterande i din träning
 • Du söker nya, tuffa utmaningar
 • Du vill få en djupare kunskap i hur kost, träning och hälsa hänger ihop och påverkar dina resultat

Du som vill beställa Forever F15 kan göra det HÄR

 Vad ingår i Forever F15?

Paketet du får hem innehåller en 48-sidig handbok med all information du behöver för att genomföra programmet. I handboken kan du föra dagbok och anteckna dina mått och resultat på vägen. Handboken ger dig också tips och råd kring hur du skall hålla din motivation uppe när du kör programmet.  I din F15-box får du även flera olika, noggrannt utvalda kosttillskott som ingår i programmet.

Vilka kosttillskott ingår i F15-programmet?

Följande kosttillskott ingår i programmet och dessa tar du dagligen:

 • 2 förpackningar Forever Aloe Vera gel. Detta är en Aloe Vera dryck som består av 99,7% Aloe Vera och 0,03% C-vitamin. Den förser din kropp med rikligt med näring under programmet.
 • 1 förpackning Forever Ultra choklad eller Forever Ultra vanilj – måltidsersättning. Denna måltidsersättning ger en bra mättnadskänsla och innehåller extra mycket protein, varför den även är ett bra tillskott efter träning.
 • 1 Burk Forever Therm. Detta är tabletter som hjälper till att stimulera kroppens förbränning
 • 1 förpackning Forever Fiber. Detta är extra fibrer i pulverform som du tar varje dag tillsammans med vatten.

Forever ARGI+ för bättre resultat

Du kan också lägga till kosttillskottet ARGI+ till F15-programmet för extra energi och näring vid träning

Forever ARGI+ är ett bra kosttilskott att ta när man tränar aktivt. Det innehåller aminosyran L-arginin i kombination med flera olika viktiga vitaminer såsom C,D, K, B6, B12 och folsyra. Kroppen behöver extra näring när man tränar för att kunna göra sig av med de lager fett som den har lagt på sig. Ger man den för lite näring så sparar den istället på fettet för att ha en energireserv att ta av när du får för lite näring. Så att ge sin kropp mycket näring är därför viktigt när man vill komma i form.

Du som vill beställa Forever C9, Forever F15 , ARGI+, Forevers Aloe Vera juice, eller andra Aloe Vera produkter kan göra din beställning i vår webbshop HÄR. 

Vi expanderar och vill bli fler! 

Är du intresserad av hälsa? Längtar du efter en förändring, mer frihet i livet, mer semester och gärna skulle vilja kunna styra din tid? Då kan du vara den vi söker. Läs mer under fliken Jobba med oss.