Aloe Vera Produkter

Aloe Vera Produkter

Forever Living Aloe  Vera produkter och kosttillskott – en bra grund när du vill skapa en sundare livsstil

När man vill byta ut skräpmaten och de ”dåliga vanorna” mot en ny och sundare livsstil så är det självklart att man börjar med att först se över sina kostvanor. Det blir naturligt att införa mer ekologiska livsmedel och sådan kost som är utan onödiga tillsatser. Många väljer även att äta vegetariskt, glutenfritt, sockerfritt och mjölkfritt för att ge kroppen så bra mat som möjligt.

Numera är det dock så att både grönsaker och andra typer av livsmedel ofta innehåller väldigt mycket mindre näring än de gjorde förr. Det här beror på att man dels importerar bl.a. frukt innan den har hunnit mogna och den mognar sedan utan tillgång till solljus under transporten hit. Har frukten inte fått solljus under mognadsprocessen så innehåller den inte heller lika mycket näringsämnen. Utöver detta så har det moderna jordbruket utarmat jordarna (t.ex. använder man inte tillräckligt mycket växelvis jordbruk och man använder sig av konstgödsel) så att dessa idag innehåller mycket mindre mineraler än tidigare.

På grund av detta så mår de allra flesta människor idag bra av att tillföra extra näring i form av exempelvis olika kosttillskott. För lite näring gör också att huden åldras snabbare. När jag började dricka Forever Aloe Vera gel så förstod jag också att det har betydelse att få i sig ett allsidigt kosttillskott. Vi använder oss av Forevers produkter idag dels i vår egen vardag, men också när vi hjälper andra att skapa en ny och mer hälsosam livsstil.

Varför ska jag välja  Aloe Vera produkter från Forever Living?

Vi valde att använda och arbeta med Forevers produkter därför att de dels innehåller Aloe Vera som huvudingrediens (d.v.s. majoriteten av alla de produkter som innehåller Aloe Vera har då också detta som bas och huvudingrediens) och dels håller ingredienserna i Forevers produkter alltid en väldigt hög kvalitet. Forever Living äger sina egna odlingar och har total kontroll över hela odlingsprocessen, tillverkningen av produkter samt transporten av dessa. På så sätt kan man också alltid garantera en hög kvalitet. När det gäller just Aloe Vera så tas plantans gel från nyskördade, mogna blad och stabiliseras inom loppet av några få timmar för att skydda det näringsrika innehållet. Stabiliseringsprocessen har patenterats av Forever Living Products. The Food and Drug Laboraties i New York har säkerställt att Forevers aloe vera-gel är ”i allt väsentligt identisk” med den råa gelen. Med andra ord är vår drickbara Aloe Vera juice likvärdig med gelen man får ur ett nyss brutet blad.

Forever Aloe Vera Juice

Jag började med att dricka Forever Aloe Vera gel, som är ett komplett kosttillskott i form av Aloe Vera dryck innehållande hela 75 kända näringsämnen, däribland aminosyror, enzymer, vitaminer och mineraler. Forever Aloe Berry Nectar är ett alternativ till Forever Aloe Vera gel och är exakt samma dryck men med lite tillsatt tranbärsjuicekoncentrat. I Forever Aloe Vera gel är det 99,7% ren färskpressad Aloe Vera (och 0,03% naturlig C-vitamin) medan det i Forever Aloe Berry Nectar är 92% ren Aloe Vera juice. Våra barn dricker Forever Aloe Berry eftersom de tycker den har en godare smak.

Du kan också läsa mer om och beställa Forevers Aloe Vera produkter i vår egen webbshop.

Forever Aloe Vera Hudvårdsprodukter

Jag använder Forever Aloe Vera gelly som ansiktskräm. Den består av 91% ren Aloe Vera gele och fungerar både mot påsar under ögonen, rynkor, mot röda prickar efter rakning och den fungerade fantastiskt när man hade bränt sig i solen då den vårdar och svalkar mycket effektivt. Forever Aloe Heat lotion som är en massage/liniment kräm är helt otroligt effektiv när man har ont i musklerna eller annan slags värk och den fick jag också tidigt användning för under min graviditet mot ryggvärk och när jag sportade mot träningsvärk. Vi använder också ofta Forever Aloe MSM gel tillsammans med Forever Heat lotion eftersom det ger en ännu bättre effekt. Forever MSM gel innehåller just MSM som är ett naturligt ämne som återfinns i kroppens leder.

Forever Aloe Propolis Creme har samma användningsområden som Forever Aloe Vera gellyn har och är en fet kräm med naturligt bipropolis tillsatt som också passar perfekt som fotkräm och handkräm. Särskilt vintertid är den en perfekt ansiktskräm då den inte innehåller något tillsatt vatten alls. När barnen var små smörjde vi in deras känsliga hud med just Forever Aloe Propolis creme eftersom den både är vårdande och mild. Forever Aloe Lip använde jag också mycket på mina skidresor men även till vardags som läppglans (japp, man behöver inget annat läppglans) och mot torra, spruckna läppar. Det fina är att man kan ha just Forever Aloe Lip i ett soligt vinterland utan risk för att man bränner läpparna och de svullnar upp som de kan göra om man t.ex. istället smörjer in dem med vaselin när man åker skidor.

Som tandkräm använder vi Forever Bright Toothgel. Den tandkrämen är utan fluor och har ett högt Aloe Vera innehåll. Klorofyllet som finns naturligt i Aloe Vera hjälper också till att ge tänderna en naturlig blekning när man använder den tandkrämen. På grund av det höga innehållet av Aloe Vera så är Forever Bright Toothgel också extra vårdande för tandköttet. En annan produkt som är extra bra när man har barn med lite längre hår är Forever Aloe First. Forever Aloe First spray kan användas som spray både i hårbotten och på hårtopparna för att ge håret och hårbotten extra näring och samtidigt göra håret lättare att reda ut. Detta är jättebra när barnen har långt hår och de är hårömma. Forever Aloe First spray har ”som vanligt” Aloe Vera gel som huvudingrediens och är därför också mycket bra för dem som har väldigt torr hårbotten.

Forever Gentlemens Pride använder min man efter rakningen varje dag. Den fungerar också mot röda prickar som man annars kan få när man har rakat sig. Utöver detta vårdar den huden utan att för den skull innehålla alkohol, vilket är det som annars brukar torka ut huden. Doften från Forever Gentlemens Pride är för mig fantastisk så jag älskar när han använder den. En annan produkt som är väldigt bra är Forever Aloe Evershield Deodorant. Det är en deodorant med högt innehåll av Aloe Vera och den är också utan aluminium. Aluminium är toxiskt för kroppen, varför vi mår bättre av att utesluta det ur våra hudvårdsprodukter. Forever Aloe Evershield Deodorant fläckar inte heller ned kläderna och är väldigt drygt att använda. När det gäller produkter för hela familjen så har vi även Forever Aloe Hand Soap som den numera heter. Den är jättemild så man kan ha den som duschtvål till hela kroppen, även underlivet och passar perfekt till barn med känslig hud. Forever Aloe Hand Soap kan du faktiskt även använda som tvål till ansiktet när du vill rengöra det från make up.

Forever Aloe Vera skönhetsprodukter

För dig som vill ha en bra skönhetsserie som gör underverk med huden så rekommenderar vi skönhetsserien Infinite By Forever och Forevers Sonya produkter. Infinite By Forever serien är unik på så sätt att den jobbar med huden både från insidan och utsidan. Insidan tas om hand genom att serien innefattar ett särskilt Collagen complex som tillför kroppen extra kollagen till insidan. Det stimulerar kroppens egen kollagenbildning. Infinite By Forever består av 4 produkter: Infinite Hydrating Cleanser, Infinite Firming Serum och Infinite Restoring Creme. Forever Sonya serien är också väl beprövad och väldigt omtyckt när det gäller det här med att föryngra huden. Just Forever Sonyas och Forever Infinite seriens skönhetsprodukter fungerar extra bra om man också ger kroppen extra näring i form av t.ex. vår Forever Aloe Vera juice. Att ge kroppen extra näring stärker huden och ger huden bättre möjlighet att tillgodogöra sig de ämnen som finns i krämerna. I Forever Sonya serien finner du bland annat Forever Sonya Aloe Refreshing Toner, Forever Sonya Aloe Nourishing Serum och Forever Sonya Aloe Deep Moisturizing creme. Du kan läsa mer om dessa i vår webbshop.

Forever Living kosttillskott

För dig som känner att du vill använda riktigt bra kosttillskott så kan vi också varmt rekommendera t.ex. Forever Bee Pollen som påminner om Forevers Aloe Vera dryck eftersom bipollen är ett kosttillskott som också är väldigt allsidigt och komplett i sig själv. Bipollen innehåller en mängd näringsämnen och är också faktiskt en bättre proteinkälla än vanligt kött. Forever Ultra vanilj & Forever Ultra choklad är en unik måltidsersättning på så sätt att den kan inte bara kan användas till att ersätta upp till två mål mat varje dag, utan den kan även användas som ett proteintillskott direkt efter träningen. Detta då Forever Ultra har ett extra högt proteininnehåll, vilket också gör att man känner sig mer mätt när man har blandat till en drink på detta pulver. Forever Ultra ingår också som produkt i våra fitnessprogram Forever C9 och Forever F15. I samma program så ingår även Forever Fiber och Forever Therm. Forever Fiber ger dig dagsbehovet av fibrer och är extra bra för dig som kanske inte får i dig så fibberrik mat varje dag. Forever Therm är designat för att hjälpa kroppens förbränning att komma igång, så för dig som har bestämt dig för att det är dags för en förändring där du vill komma i form så är det här kosttillskottet ett bra komplement i början. Forever ARGI+ är en produkt som också har två skilda användningsområden. Du kan dels ta detta som ett dagligt tillskott för att få i dig den viktiga aminosyran L-Arginin och vitaminer från flera olika frukter och bär, men du kan också använda detta som en energidryck när du tränar. För dem som kör våra fitnessprogram så brukar just Forever ARGI+ vara ett bra komplement när man vill nå nya mål med sin träning. Avslutningsvis vill vi också rekommendera två andra kosttillskott, nämligen Forever Fields of Greens och Forever Arctic Sea. Forever Fields of Greens bland annat Alfalfa, korngräs och vetegräs som alla är väldigt rika vitamin och mineralkällor. Alfalfa, korngräs och vetegräs är ju också något som normalt sett inte ingår i vårt normala kostintag och passar därför perfekt att ta som ett extra tillskott istället. Forever Arctic sea är Forevers eget omega-3 tillskott och de flesta av oss känner säkert redan till nyttan med att äta extra omega-3 varje dag. Inte alla gillar fisk och skaldjur och man äter det sannolikt inte heller varje dag. Omega-3 är bra för att uppnå en balans till all den omega-6 som vi normalt sett får i oss via kosten varje dag. Kroppen behöver en balans mellan omega-3 och omega-6.

Du som vill beställa och läsa mer om Forever Livings Aloe Vera produkter kan göra det i vår webbshop HÄR.  

Vi expanderar och vill bli fler! 

Längtar du efter en förändring, mer frihet i livet, mer semester och gärna skulle vilja kunna styra din tid? Då kan du vara den vi söker. Läs mer under fliken Styr din tid.