Superhälsosam dressing med Forever Aloe Vera gel

Superhälsosam dressing med Forever Aloe Vera gel

Nu är det höst och förkylningstider och då är det helt rätt läge att boosta immunförsvaret med färska frukter, naturliga kosttillskott och nyttiga kryddor. Jag har alltid älskat att göra mina egna salladsdressingar och här kommer nu ett recept på en dressing som är fantastiskt effektiv när man vill boosta kroppen antingen i förebyggande syfte eller om man nu redan har råkat bli förkyld.

Dressingen innehåller bland annat Forevers Aloe Vera gel som ju faktiskt är en dryck bestående av 99,7% av den rena saften från Aloe Vera plantan. Saften från Aloe Veran ger dressingen en lite syrligare smak. Utöver detta finns extra C-vitamin i Aloe Vera saften som gör den än mer nyttig. Genom denna dryck får du i dig dagsbehovet av C-vitamin förutom alla andra 75 kända näringsämnen som Aloe Vera saften i sig själv innehåller. C-vitamin bidrar även till nervsystemets normala funktion och ökar upptaget av järn i kroppen. Så just C-vitamin har en mängd olika roller att spela i vår kropps funktioner. C-vitamin är också en antixodant som bidrar till immunsystemets normala funktion och den bidrar även till kroppens normala kollagenbildning.

Motverka åldrande och få en fräsch hy med Infinite by Forever och Forever Aloe Vera gel!

Ni vet kanske redan att det är just kollagenet som tenderar att minska med åldern. För att öka kroppens egen kollagenproduktion så kan man stimulera den genom att t.ex. äta naturliga kollagentabletter. Detta är en ”hemlig ingrediens” i Forevers nya skönhetsserie: Infinite By Forever som är unik på så sätt att den jobbar med kroppen både från insidan och på utsidan. Infinite By Forever är en naturlig hudvårdsserie som bygger upp huden successivt (d.v.s inte en massa kemikalier som fyller ut huden snabbt men som inte är bra för huden) och de som har använt den flitigt varje dag brukar kunna se en tydlig skillnad redan inom 30 dagar.

Hemligheten med en vacker hy är just att ta hand om huden både inifrån och utifrån. Faktum är att när du dricker Forever Aloe Vera gel så stärker detta den yttre huden! Men hur??

Jo, Forever Aloe Vera gel är ett komplett kosttillskott som innehåller i stort sett alla de näringsämnen som kroppen behöver varje dag och om du lider av näringsbrist (vilket väldigt många gör idag), så är huden det sista organet som får näring. Detta leder till en hud som blir blek, slapp, glanslös och som snabbare får mer rynkor och fina linjer.

Därför är det bästa du kan göra om du verkligen vill ha en vacker hud – att tillföra mycket näring och extra kollagen varje dag invärtes.

Detta gör du genom att dricka Aloe Vera varje dag och äta kollagentabletter. Utöver detta tillför du sedan den yttre huden fler näringsämnen, kollagen, hyaluronsyra med mera genom Infinite By Forevers övriga produkter som ingår i serien och som man smörjer in huden med utvärtes.

Det finns ingenting som är så effektivt som att jobba med huden både inifrån och utifrån samtidigt!

Tja…möjligen ett ansiktslyft då 😉. Du kan läsa mer om och beställa Infinite By Forever HÄR. Du hittar vår Forever Aloe Vera gel HÄR.

Varför är det bra för huden att tillföra extra näring?

Ett intressant exempel på det här med att huden stärks när man dricker Aloe Vera är att de som förut använde Forevers Sonya skönhetsserie, ofta inte kunde klara av den om man hade väldigt känslig hud från början. MEN de som då hade känslig hud och som också började dricka Aloe Vera, kunde faktiskt tåla Sonya produkterna redan efter 2-3 månaders drickande varje dag. DET vill inte säga lite om vad det gör för huden när man tillför mycket näring invärtes varje dag!

Innehåll – dressing med Forever Aloe Vera gel

Dressingen innehåller utöver Forever Aloe Vera gel även pressad apelsin,  riven färsk ingefära, olivolja och kardemumma. Du kan även byta ut ingefäran mot vitlök istället om du vill. Vitlök motverkar virus och hjälper även till att avgifta kroppen. Kardemumman hjälper också till att avgifta kroppen och är även rik på antioxidanter.

Ingefära motverkar förkylning och influensa, förbättrar matsmältningen och ökar näringsupptaget i kroppen. Ingefära har också en mängd andra egenskaper och är t.ex. mycket antiinflammatorisk, varför många som har problem med lederna får hjälp av att äta tillskott som innehåller ingefära och även gurkmeja. Att få i sig färsk ingefära varje dag är enormt nyttigt för kroppen.

Dressing Ingredienser

  • 30 ml Forever Aloe Vera Gel ( = 2 matskedar)
  • 0,5 deciliter Olivolja
  • 0,5 msk färsk, riven ingefära. Här kan du välja att byta ut ingefäran mot pressad vitlök istället om du vill, samma mängd.
  • 0,5 deciliter färskpressad apelsinsaft
  • Salt (t.ex. örtsalt) efter behag
  • Kardemumma (efter behang eller inte alls)
  • 1 tsk honung utspätt i 15 ml vatten (denna ingrediens kan hoppas över om man vill)

Blanda alla ingredienser, smaka av med salt.

Tips – tillskott med vitlök, gurkmeja och extrakt från äggskalsmembran

För dig som inte gillar färsk vitlök men som ändå gärna skulle vilja få i dig vitlök med alla dess fördelar varje dag så finns detta som ett mycket näringsrikt kosttillskott i form av Forever Garlic Thyme. Detta är ett kosttillskott där du får vitlöksolja i form av kapslar som du sväljer och du slipper att lukta vitlök 😊. Du kan beställa detta i vår webshop HÄR. 

För dig som känner till fördelarna med ett dagligt intag av Gurkmeja så har vi ett annat kosttillskott som kallas Forever MOVE som både innehåller gurkmeja och extrakt från äggskalsmembran. Dessa två ingredienser är en mycket kraftfull kombination. Läs mer om och beställ detta HÄR.

Comments are closed.